Waarvoor kom je naar ons?  

Een gezellige lunch, lekkere koffie, een verse thee, een frisdrankje of een lekker fris biertje: het is allemaal te vinden op onze kaart. Heb je honger? Kies dan voor een stukje taart, een ijsje, een chipke met een dipke of een pizza vers uit onze steenoven.

Voor de kindjes is er een speeltuin, verkleedkoffer, springkasteel, houten spelen, strips, kleurboeken, ... Een vers schepijsje zal hen helemaal gelukkig maken!  

Welke sfeer mag je verwachten?

Met onze zomerbar willen we net als met onze andere activiteiten bij De Skure jou even op adem laten komen. Wij willen je laten genieten in een klein gezellig kader. We hebben dus een beperkt aantal tafeltjes, allen uniek en anders. Maar waar je ook plaatsneemt, je zal er goed vertoeven en hopelijk vaak terug willen komen :)

Praktisch 

Betalen kan bij voorkeur met de smartphone (verschillende systemen van contactloos betalen) of cash. Wij hebben geen bancontact om met de kaart te betalen.

De zomer van 2024 zijn we open van zondag 23 juni  tot 8 september:

Vrijdag: 14u-19u

Zaterdag - zondag: 11u30-19u (ook lunch) 

Ook op 21 juli zijn we open

Hoe kan je ons bereiken?

We zijn het makkelijkste te bereiken met de fiets. Je komt automatisch bij ons voorbij tussen fietsknooppunt 64 en 46. Als je langs het kanaal fiets kan je tussen knooppunt 3 en 6 even de express weg oversteken en ben je ook meteen bij ons. 

Met de auto kan je ook parkeren op de weide tegenover de zomerbar: Gaversstraat 17, Zwevegem

Fotogalerij