Waarvoor kom je naar ons?  

Een gezellige lunch, lekkere koffie, een verse thee, een frisdrankje of een lekker fris biertje: het is allemaal te vinden op onze kaart. Heb je honger? Kies dan voor een stukje taart, een ijsje, verse home made pop-corn, een chipke met een dipke.

Voor de kindjes is er een speeltuin, verkleedkoffer, springkasteel, houten spelen, strips, kleurboeken, ... Een vers schepijsje zal hen helemaal gelukkig maken!  

Welke sfeer mag je verwachten?

Met onze zomerbar willen we net als met onze andere activiteiten bij De Skure jou even op adem laten komen. Wij willen je laten genieten in een klein gezellig kader. We hebben dus een beperkt aantal tafeltjes, allen uniek en anders. Maar waar je ook plaatsneemt, je zal er goed vertoeven en hopelijk vaak terug willen komen :)

Praktisch 

Betalen kan bij voorkeur met de smartphone (verschillende systemen van contactloos betalen) of cash. Wij hebben geen bancontact om met de kaart te betalen.

De zomer van 2022 zijn we open tot 11 september:

Vrijdag - zaterdag - zondag: 11u30-20u

11u-30-14u: lunch 

14u-20u: dessertjes, ijsjes, biertjes, aperoschotel, nachoschotel 

Ook op 21 juli en 15 augustus zijn we open

Hoe kan je ons bereiken?

Belangrijk om te weten is dat onze zomerbar enkel bereikbaar is per fiets of te voet. We zijn heel makkelijk te vinden: Je komt automatisch bij ons voorbij tussen fietsknooppunt 64 en 46. Als je langs het kanaal fiets kan je tussen knooppunt 3 en 6 even de express weg oversteken en ben je ook meteen bij ons. 

Je kan wel parkeren langs de expressweg en dan te voet tot bij ons stappen. Geef in de GPS het adres in van Motocity: Deerlijkstraat 162B, 8550 Zwevegem. Neem op het ronde punt de eerste rechts de expressweg richting E17/Kortrijk. Links en rechts van die weg zijn er 2 parkingstroken. Het is dan nog 100m wandelen naar de zomerbar 

Fotogalerij